loutrakinews.gr
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛΟΥΤΡΑΚΙ

O ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ”ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ 2019-2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Επικεφαλής της Παράταξης ”αλλάzουμε ΜΑΖΙ” και Δημοτικός Σύμβουλος Ιωάννης Καραπανάγος, στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 18 Δεκεμβρίου 2023, στα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα, προέβη σε απολογισμό του έργου της Παράταξης, που επιτελέστηκε κατά τη διάρκεια της τετραετούς θητείας, 2019-2023. Ένας απολογισμός που κινήθηκε σε πολλά επίπεδα και χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα σημαντικός σε περιεχόμενο και ουσία, ενώ παράλληλα, από την ανάγνωσή του, επιβεβαιώθηκε η εφαρμογή της βασικής Αρχής της Συλλογικής Δημοκρατικής συνύπαρξης εξουσίας και πολιτών, στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης και του Δημόσιου Διαλόγου.

Ο κ. Καραπανάγος αναφέρθηκε στο ιστορικό ίδρυσης της Παράταξης και στα ιδρυτικά της μέλη, στην προεκλογική περίοδο των Δημοτικών Εκλογών του 2019, στο σημαντικό έργο των στελεχών της Γραμματείας της Παράταξης, καθώς και στις Πρωτοβουλίες, στις Δράσεις, στις Τοποθετήσεις και στις Προτάσεις της κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ετών. 

Ακολούθως, ευχαρίστησε το Εκλογικό Σώμα για την εμπιστοσύνη προς το Πρόσωπό του, τα μέλη της Γραμματείας, τα Στελέχη, τους Ειδικούς Αγορητές και τα μέλη των Ομάδων Εργασίας της Παράταξης, τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων του Δήμου, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και το Προσωπικό του Δήμου για τη συνεργασία, ενώ απευθυνόμενος στον Δημοτικό Σύμβουλο της Παράταξης κ. Γιάννη Γλυκοφρύδη υπογράμμισε: ”Επιπρόσθετα, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον άνθρωπο που στάθηκε στον πλευρό μου, ανελλιπώς, από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του. Τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Γλυκοφρύδη, με τον οποίο βαδίσαμε συντονισμένοι, στο πλαίσιο της αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού, καθώς και του δημοκρατικού διαλόγου.”

Ιδιαίτερη αξία έχει το απόσπασμα της ομιλίας του, απευθυνόμενος προς το εκλογικό Σώμα, τονίζοντας: ”Στη μεγάλη οικογένεια των ψηφοφόρων της Δημοτικής Παράταξης-Κίνηση Πολιτών ‘‘αλλάζουμε ΜΑΖΙ’’ να πω με κατηγορηματικό τρόπο, σήμερα, ότι βάδισα ακριβώς στα αχνάρια που χαράξαμε, σύμφωνα με το προεκλογικό μας πρόγραμμα και ότι τίμησα την επιλογή τους. Έκανα ότι μπορούσα για να δικαιώσω την ψήφο τους και να αλλάξω μαζί τους την αντίληψη της κοινωνίας μας για το πολιτικό γίγνεσθαι, καθώς και τα κριτήρια της ψήφου. Ενδεχομένως, τα πράγματα να ήταν καλύτερα εάν δεν υπήρχε η πανδημία του Covid 19 και η Κυβερνησιμότητα που αλλοίωσε την απλή αναλογική, πριν καν εφαρμοστεί.”

Ο κ. Καραπανάγος ολοκλήρωσε τον απολογισμό λέγοντας: ”Και τώρα έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού, αφού πρώτα σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα κρατήσω στη μνήμη μου τις μη αποδεκτές λεκτικές επιθέσεις, σε βάρος μου, γιατί ήταν σε πολιτικό επίπεδο, αλλά θα ευχηθώ σε όλους καλή νέα πενταετή θητεία, 2024-2028 και ο τοπικός Ναός της Δημοκρατίας, το Τοπικό κοινοβούλιο, όπως το αποκαλούσα, να κατακτήσει θεσμικά τη θέση που του αξίζει. Κι αυτό εξαρτάται από εσάς κ. Δήμαρχε. Μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα τοπικά πολιτικά δρώμενα ήρθε η ώρα να αφήσετε έντονο το αποτύπωμά σας στον Δήμο μας, απαλλαγμένος από κάποιες τακτικές του παρελθόντος. Γιατί όλους μας θα μας κρίνει η ιστορία αλλά εσάς περισσότερο.”

Related posts

Γιάννης Καραπανάγος: Λυπάμαι και αποχωρώ! (video)

loutraki

Σε παράσταση διαμαρτυρίας καλούν οι αστυνομικοί της Κορινθίας για τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους

loutraki

Διόδια Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών: Δείτε τις αυξήσεις ανά σταθμό διοδίων

loutraki

Leave a Comment