loutrakinews.gr
ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άγιοι Θεόδωροι: Με χορό, κέφι, τραγούδια και βεγγαλικά άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων πραγματοποίησε την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας Ευαγγελίστριας.

Από νωρίς το απόγευμα, μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της πόλης και παρακολούθησαν ένα όμορφο πρόγραμμα, αφιερωμένο στα παιδιά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, η Μαθητική Χορωδία από το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Θεοδώρων, η Σχολή Χορού της «Φάνιας Βαγιοπούλου» και το “Sports Academy” όπου παρουσίασαν χορογραφίες και η Φιλαρμονική του Δήμου με όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Τα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό όταν άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν, με επαγγελματίες animater να κάνουν Face-painting και να προσφέρουν γλυκές λιχουδιές στους μικρούς μας φίλους.

Όλα αυτά έγιναν με παρουσία, του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, των Αντιδημάρχων Σπύρου ΡάτηΤάσου ΣακελλαρίουΣάκη Παπαθανασίου και Θοδωρή Πέτρου, του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων Άρη Κωνσταντή και του συμβούλου Άγγελου Μποζίκη καθώς και εκπρόσωπους από φορείς και συλλόγους.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στην διευθύντρια του 1ου Δημοτικού σχολείου και νεοεκλεγείσα Δημοτική σύμβουλο κ. Θεώνη Μαυροματίδου, που συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση αυτής της όμορφης βραδιάς.

Να τονίσουμε ότι «έλαμψαν δια της απουσίας τους» τα στελέχη της αντιπολίτευσης.

agioitheodoroi.com

Related posts

Εγκαταστάθηκε ο νέος περιφερειάρχης της Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

loutraki

Συνελήφθη ένας άνδρας για την πυρκαγιά στα Ίσθμια Λουτρακίου

loutraki

Κόρινθος: Συνελήφθη 32χρονος που εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση για ναρκωτικά

loutraki

Leave a Comment