loutrakinews.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκαταστάθηκε ο νέος περιφερειάρχης της Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

Κάθε χρόνο, τέτοια στιγμή, όλοι μας, κάποια στιγμή, κλείνουμε τα μάτια μας και κάνουμε τα σχέδιά μας, τα όνειρά μας, ότι φανταζόμαστε για το νέο έτος. Εύχομαι σ’ όλο τον κόσμο να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Εμείς, στην Περιφέρεια θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Εάν ενώσουμε, όλοι μαζί τις δυνάμεις μας, θα πετύχουμε πολλά σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Είμαι σίγουρος ότι θα το πετύχουμε αυτό. Για ότι χρειάζεται ο κόσμος, θα είμαστε εδώ“.

Αυτό δήλωσε απ’ την Τρίπολη και τις εγκαταστάσεις της έδρας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια του Αγιασμού της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Τον Αγιασμό της πίτας, πραγματοποίησε ο τοποτηρητής της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας, Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. κ. Ευστάθιος. Παρόντας στην τελετή και ο Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος.Στην εκδήλωση κοπής της πίτας και ανταλλαγής ευχών για το νέο έτος, παρευρέθηκαν ανώτεροι αξιωματικοί του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, της Αυτοδιοίκησης Α και Β Βαθμού, καθώς και εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, σωματείων, ενώσεων και ομοσπονδιών.Στο διατηρητέο κτίριο της έδρας της Περιφέρειας, παρευρέθηκαν διευθυντές και προιστάμενοι υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 Πριν ξεκινήσει η διαδικασία του Αγιασμού και της κοπής της πίτας, ο νέος περιφερειάρχης, υπέγραψε το σχετικό Πρωτόκολλο τοποθέτησής του στην θέση του Περιφερειάρχη. Δίπλα του ήταν η σύζυγός του και η κόρη του.

Τρίπολη: Εγκαταστάθηκε ο νέος περιφερειάρχης της Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός

Ο νέος Περιφερειάρχης στην Μητρόπολη της Τρίπολης για την Δοξολογία του νέου έτουςΤην επίσημη Δοξολογία για το νέο έτος, παρακολούθησε ο νέος περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός. Η Δοξολογία έγινε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, ο οποίος και εόρταζε. Η Δοξολογία έγινε παρουσία του τοποτηρητή της Μητρόπολης, Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου. Αμέσως μετά, ο νέος περιφερειάρχης και οι λοιποί επίσημοι, κατευθύνθηκαν, πεζοί, στο κτίριο της Περιφέρειας, για την ανταλλαγή των ευχών και για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφέρειας.

www.ertnews.gr

Related posts

Συνελήφθη ένας άνδρας για την πυρκαγιά στα Ίσθμια Λουτρακίου

loutraki

Εγκρίθηκε το ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου

loutraki

Αυξάνονται οι τιμές στα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τριπόλεως  

loutraki

Leave a Comment