loutrakinews.gr
ΕΛΛΑΔΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΝΕΑΛΟΥΤΡΑΚΙ

Λουτράκι: Απολογισμός Πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής 

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων ΚΑΛΕΙ τους κατοίκους και τους φορείς του Δήμου σε ειδική δημόσια δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το άρθρο 217 του ν. 3463/2006 και το άρθρο 13 του Κανονισμού λειτουργίας του, όπως ισχύουν, με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής έτους 2022, σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, επί του οποίου έχουν το δικαίωμα να διατυπώσουν παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.
Η συνεδρίαση θα διεξαχθεί την 8 η Δεκεμβρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό κατάστημα Λουτρακίου, Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως), κατόπιν αναβολής (για λόγους ανωτέρας βίας – εκδήλωση πυρκαγιάς) της από 18/07/2023 όμοιας
συνεδρίασης.
Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στους πίνακες ανακοινώσεων του Δήμου και των Δημοτικών Κοινοτήτων.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Σωτηρία Κορδαλή

Related posts

Πανηγυρικός Εορτασμός της Ιεράς Μνήμης του Αγίου Ενδόξου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις (video-εικόνες)

loutraki

Η Μητρόπολη Κορίνθου παρέδωσε 160.000 ευρώ σε φοιτητές – Έχει δώσει 1,4 εκατ. ευρώ από το 2006

loutraki

Πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου για το Διήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Πελοποννήσου “οι Τσελιγκάδες”

loutraki

Leave a Comment