loutrakinews.gr
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛΟΥΤΡΑΚΙ

Ο Όμιλος Μαντάς γιόρτασε τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας του (video-φώτο)

Μια υπέροχη βραδιά με πολλούς καλεσμένους διοργανώθηκε από τον όμιλο Μαντάς με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του και την κοπή βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά, 

Ο Όμιλος ΜΑΝΤΑΣ πρωτοπόρος στον τουριστικό τομέα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, συμπληρώνει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Το ταξίδι, ξεκινά στις 13 Μαρτίου 1994, όταν ο Βασίλης Μαντάς, αγοράζει το πρώτο του ξενοδοχείο στην πόλη του Λουτρακίου, λαμβάνοντας τον υψηλότερο δανεισμό που είχε δοθεί μέχρι τότε από Τράπεζα. Η κίνηση αυτή, από πολλούς θεωρείται ως απονενοημένο διάβημα.

Με προσωπική εργασία, αλλά και διορατικότητα, με επιτυχημένες κινήσεις και συμφωνίες, τα ξενοδοχεία γεμίζουν και σταδιακά ξεκινούν να αποφέρουν κέρδος. Πλέον, 30 χρόνια μετά, το Mantas Group, περιλαμβάνει 4 ξενοδοχεία στην πόλη του Λουτρακίου και τη Λίμνη Ηραίου, καθώς και δύο σύγχρονα ιατρικά – διαγνωστικά κέντρα σε Λουτράκι και Αλμυρή Κορινθίας, εδραιώνοντας τον Όμιλο ως σύμβολο φιλοξενίας, παροχής υπηρεσιών και εξυπηρέτησης.

Ο Όμιλος Μαντάς παράλληλα, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες που τον πιστεύουν και τον επιλέγουν για τις διακοπές τους αλλά και την περίθαλψη τους.

Related posts

Πως θα καταλάβω ότι πάσχω από Ομφαλοκήλη;

loutraki

Η Γη θα βομβαρδιστεί από ισχυρές ηλιακές καταιγίδες – «Πιθανό ένα blackout στο διαδίκτυο», προειδοποιούν οι επιστήμονες

loutraki

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου Γιάννη Ανδρουλάκη

loutraki

Leave a Comment